CD&V Dendermonde heeft al een lange traditie van gezinsevenementen. Jaarlijks organiseert de familiepartij bij uitstek een gezinsdag waarop er telkens iets leuks te beleven is voor jong, oud en alles daartussenin. “In 2019 gooit CD&V Dendermonde het over een andere boeg”, zegt Ellen Cassimon, mede-organisator van Happels. “Dit jaar willen we zelf naar buiten komen en zo veel mogelijk mensen tegelijkertijd laten kennismaken met de vele facetten van een deelgemeente en de leuke mensen van CD&V. “Daarvoor vonden we de perfecte partner in de lokale handelaars van Appels” gaat Hendrik Verwaeren, voorzitter CD&V Dendermonde verder. “In Appels staan ze te springen om te laten zien wat ze te bieden hebben. De natuur en de handelaars zullen zeker hun beste beentje voor zetten.”

Happels laat jong en oud genieten van lekkere hapjes, drankjes, dessertjes, koffietjes, ijsjes en andere lokale producten op een tocht doorheen het mooie, landelijke Appels. Bakkerij Van Malderen – Samson, koffiebranderij Agostini, De Hoprank, Lek’r Puur, Divino, groenten en fruit Fierlafijn, Ollibolli en S2Wines versterken de innerlijke mens. Wemmet en de animatoren van CD&V zorgen voor plezier voor de jongste deelnemertjes.

Je kan de tocht aanvatten op zondag 13 oktober 2019 vanaf 13u in het Parochiaal Centrum (Vrijstraat 1). Je bepaalt zelf hoe je de tocht aflegt, te voet, per fiets, met je step of met onze huifkar. Burgemeester Piet Buyse rondt de namiddag af om 17u in het Parochiaal Centrum. Deelname kost 10 euro voor volwassenen (16+) en 5 euro voor kinderen, hapjes en drankjes inclusief.

Inschrijven kan via de site www.happels.be, via mail aan happels2019@gmail.com en telefonisch op 0486/433 491.