CD&V Dendermonde | De weg vooruit!

Onze Programmapunten

CD&V Dendermonde zal de komende weken en maanden via gesprekken met diverse groepen en in het eigen partijbestuur een concreet programma voor 2019-2024 uitwerken.

In wat volgt, schrijven we toch al een aantal bekommernissen neer die Dendermonde de komende jaren verder vooruit moeten helpen. Op een manier dat al onze inwoners er beter van worden. Dat is onze ambitie.

Wil je hierop reageren, klik op het icoon en deel jouw kijk op de programmapunten met ons!
 

jouw test
Ondernemen in Dendermonde

Een ondernemende stad, een stad waar het prettig winkelen is.

Onze stad moet in de toekomst nog aantrekkelijker worden voor jonge ondernemers met innovatieve ideeën. Starters moeten hun weg kunnen vinden zonder administratieve en andere rompslomp. Ruimte voor bedrijven, een aanspreekpunt voor nieuwe ondernemers, verder zorgen voor veiligheid, samenkomen met bedrijfsleiders en hen op die manier betrekken bij het beleid: het zijn enkele ideeën die onze stad nog ondernemersvriendelijker moeten maken. Daarbij zou hotelaccommodatie voor zakenlui zeer welkom zijn.

Ook winkeliers zijn ondernemers; samen met hen willen we nagaan hoe we van het winkelen meer een beleving kunnen maken. Als mensen naar onze stad komen omdat er wat te gebeuren staat, komen ze ook naar onze stad wanneer ze iets willen kopen. Samen met winkeliers en klanten kijken hoe we onze verschillende winkelkernen nog aantrekkelijker kunnen maken, daar willen wij voor gaan.

left arrow Jouwmeningtelt right arrow
©CD&V Dendermonde | Algemene voorwaarden | 2018