CD&V Dendermonde | De weg vooruit!

Waar Wij voor staan

CD&V De weg vooruit

Waar WIJ voor staan

Voor CD&V heeft elke inwoner in Dendermonde zijn waarde, wij laten niemand aan zijn lot over. Wij willen niet polariseren, niet vertrekken vanuit een ik-jij verhaal, wij streven naar een verbindend WIJ-verhaal.

De betrokkenheid van alle inwoners is belangrijk. In welk deel van de stad men ook woont, of men jong of oud is, ongeacht geslacht, overtuiging of geaardheid: jij bent belangrijk! In het stadbestuur voert CD&V een beleid waar burgers zich omkaderd voelen en waar nodig een duwtje in de rug krijgen.

CD&V betrekt elke Dendermondenaar zoveel mogelijk bij het beleid. Wij moedigen mensen aan om deel te nemen aan besluitvorming, om zich te organiseren in verenigingen.

In Dendermonde leven mensen samen die rechten hebben, maar ook plichten moeten nakomen. Respect voor elkaar, voor de omgeving, voor de aarde zijn voor ons cruciale waarden. Wij voeren een duurzaam beleid zodat ook onze (klein)kinderen een kwaliteitsvol leven zullen leiden. Dat is al decennialang de basis voor de christendemocratie, ook in onze stad.

©CD&V Dendermonde | Algemene voorwaarden | 2023